RunRyder RC
 2  Topic Subscribe
WATCH  1 page 388 views POST REPLY
ProModeler Scorpion Power
Doublah

Veteran

USA

My Posts: All  Forum  Topic

I get this message when I go to Helidirect.com There was no Home CMS page configured or found.
Not sure if it is my computer or on their end?

12-28-2016 08:08 PM
PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
RappyTappy

rrProfessor

North Denver, Colorado

My Posts: All  Forum  Topic

I just pulled up their page ok on my phone.

12-28-2016 08:10 PM
PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
Doublah

Veteran

USA

My Posts: All  Forum  Topic

Hmmmm....ok, thank you.

Any help why I might be getting the message of
There was no Home CMS page configured or found.

12-28-2016 08:11 PM
PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
Hatchly One

Heliman

Indiana

My Posts: All  Forum  Topic

you need to clear your internet browser cookies and cache...that should fix it...it happens to me a couple of times a week when I go to look

12-28-2016 08:35 PM
PM  EMAIL  Attn:RR
Doublah

Veteran

USA

My Posts: All  Forum  Topic

That worked...thank you!

12-28-2016 08:40 PM
PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
fastflyer20

Key Veteran

N. Tonawanda, NY

My Posts: All  Forum  Topic

In chrome it constantly says that for the past week even after clearing everything, but works ok. In Internet explorer it looks fine.

Tom
CAUTION - my posts are based on my experiences, yours may be different.

12-28-2016 10:29 PM
PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
WATCH  1 page 388 views POST REPLY
ProModeler Scorpion Power
 Print TOPIC Advertisers 

 2  Topic Subscribe

Tuesday, January 17 - 11:01 am - Copyright © 2000-2017 RunRyder   EMAILEnable Cookies