RunRyder RC
 0  Topic Subscribe
WATCH  1 page 182 views TOPIC CLOSED
AlignRC Thunder Power RC
Heli_Splatter

Key Veteran

Silver Spring, MD by way of Sidney, Ne - USA

My Posts: All  Forum  Topic

I cannot seem to select the proper radio... I turn on the microbeast while holding down the button... the b light starts blinking, not the A light as expected.

I should mention that I have applied the update in hopes that it fix the problem... before the A light would blink, but it would not cycle through the radio selections, only the Red Solid LED would be displayed.

This is a brand new MicroBeast Plus, I have two other microbeasts and have set them up without problem.

Not getting anywhere, so I am thinking this is DOA... or there is a trick. Yes I have read that you must quickpress to get out of A menu...I have tried a total system reset, I cannot seem to do that.

Does anyone have a good idea?

07-04-2016 06:15 PM
PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
Heli_Splatter

Key Veteran

Silver Spring, MD by way of Sidney, Ne - USA

My Posts: All  Forum  Topic

As you might have guessed, I talked to Tech Support this morning and it is non-functioning and will need to be sent in for repair/replacement. There was nothing they could do to help me.

Carry on with your day and ignore my intrusion.

07-05-2016 10:52 PM
PM  EMAIL  GALLERY  Attn:RR
WATCH  1 page 182 views TOPIC CLOSED
ProModeler Scorpion Power
 Print TOPIC Advertisers 

 0  Topic Subscribe

Saturday, December 10 - 4:55 am - Copyright © 2000-2016 RunRyder   EMAILEnable Cookies